Ξ

Ειδικότητες


Παιδική Παχυσαρκία/ Πρόληψη & Αντιμετώπιση

17/03/2018

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας έχουν κοινή βάση.

Και στις δυο περιπτώσεις κεντρικός στόχος είναι η υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής, που προάγει την υγεία, όχι μόνο από το ίδιο το παιδί αλλά και από την οικογένεια του.

Βασικά στοιχεία ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι οι κατάλληλες διατροφικές συνήθειες, η επαρκής φυσική δραστηριότητα και οι επαρκείς ώρες ύπνου στα παιδιά.

Στις μέρες μας όμως, είναι πολύ σύσκολο για ένα παιδί να διατηρήσει μια ισσοροπημένη διατροφή, να αθλείται και να ξεκουράζεται επαρκώς.

 

Kinesio Tape-Μέθοδος Εφαρμογής Ελαστικής Ταινίας 2 Δεκέμβρη 2017

02/12/2017

Kinesiotaping

Είναι μια μέθοδος θεραπευτικής περίδεσης (taping) που χρησιμοποιεί μια ειδική ελαστική ταινία η οποία είναι υποαλλεργική, αδιάβροχη, δεν περιέχει κάποια φαρμακευτική ουσία, αφαιρείται εύκολα και έχει διάρκεια 3-5 μέρες.

Οι βασικές λειτουργίες τις μεθόδου είναι:

Fitness & Gym Instructor 2 Δεκέμβρη 2017

02/12/2017

Η σύγχρονη αγορά του fitness γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. Απόφοιτη πανεπιστημιακών σχολών δυσκολεύονται να βρουν εργασία γιατί απαιτείται συγκεκριμένη εξειδίκευση σε αντικείμενα που παρέχεται ελειπής εώς μηδενική επιμόρφωση.

Η Base Training παρουσιάζει ένα ξεχωριστό επιμορφωτικό κύκλο που απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές και κατόχους τίτλου πανεπιστημίου.

Cross Functional Training 2-3 Δεκέμβρη 2017

02/12/2017

Η λειτουργική προπόνηση προσομοιάζει κινητικά μοτίβα ενός αθλητή και κινήσεις από την καθημερινότητα.

Σκοπός είναι η ενδυνάμωση και η δημιουργία ενός λειτουργικού σώματος.

Kids Athletics - Movement School for kids 25 & 26 Νοέμβρη 2017

25/11/2017

Αν πραγματικά θέλεις να προετοιμαστείς για τις ευκαιρίες του μέλλοντος η Base Training σου δείχνει το δρόμο.Σε ένα δεκάωρο σεμινάριο θεωρητικής αλλά και πρακτικής προσέγγισης θα αποδοθεί η λειτουργία προγράμματος συναισθηματικής και ψυχοκινητικής αγωγής για παιδιά 4-8 ετών. 

Sports Massage & Stretching 11 & 12 Νοέμβρη 2017

11/11/2017

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την αθλητική μάλαξη και τις διατάσεις.

Basic Personal Training Κρήτη (ταχύρρυθμο)-1 Σεπτέμβρη 2017

01/09/2017

Έναρξη ταχύρρυθμου εκπαιδευτικού σεμιναρίου πιστοποίησης Personal Training (Level 1, Level 2)

Περιγράφονται όλα τα απαραίτητα, θεωριτικά και πρακτικά, αντικείμενα.

Ημερομηνία Έναρξης: 1/9/2017

Old School Weight Training

OLD SCHOOL WEIGHT TRAINING

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ CPR/AED

Η οξεία απειλή της ζωής ενός ανθρώπου πολύ συχνά, αφορά εκείνα τα πρώτα εκείνα κρίσιμα λεπτά πριν και κατά τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο. Η προσφορά άμεσης και αποτελεσματικής βοήθειας αλλάζει σηματικά τη πρόγνωση του ασθενούς.

Σημασία όμως δεν έχει μόνο η εξειδικευμένη αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων αλλά και οι άμεσες πρώτες ενέργειες από απλούς πολίτες που απλά βρίσκονται στο χώρο.

 

Sports Nutrition (ISSN) Μάρτης 2018

 Στις μέρες μας έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι στις δεξιότητες ενός γυμναστή κρίνεται απαραίτητη η γνώση του πάνω σε θέματα διατροφής.

Ο προπονητής που κατέχει τους βασικούς κανόνες, την τεχνογνωσία των τροφών και των σκευασμάτων του εμπορίου, όχο μόνο αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα στη προσπάθεια του ασκούμενου του, αλλά παράλληλα θεωρείται και περισσότερο ανταγωνιστικός.

Body Building Official Certificate Μάρτης 2018

Body Building

Ίσως ο πιο γνωστός όρος στον κόσμο της γυμναστικής. Ο πλέον γνωστός προσδιορισμός για κάποιον που ξεκινάει γυμναστική με ελεύθερα βάρη.

Στη σύγχρονη εποχή έχει πολύ συχνά αναφερθεί με παρεξηγημένο τρόπο εξαιτίας της χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Sports Performance

Η Base Τraining, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των αθλητών και τις απαιτήσεις των προπονητών για βελτίωση επίδοσης και απόδοσης, παρουσιάζει το σεμινάριο Sports Performance.

Sponsors