Ειδικότητες


ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ CPR/AED

25/06/2017

Η οξεία απειλή της ζωής ενός ανθρώπου πολύ συχνά, αφορά εκείνα τα πρώτα εκείνα κρίσιμα λεπτά πριν και κατά τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο. Η προσφορά άμεσης και αποτελεσματικής βοήθειας αλλάζει σηματικά τη πρόγνωση του ασθενούς.

Σημασία όμως δεν έχει μόνο η εξειδικευμένη αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων αλλά και οι άμεσες πρώτες ενέργειες από απλούς πολίτες που απλά βρίσκονται στο χώρο.

 

Cross Functional Training 24 Ιουνίου 2017

Cross Functional Training Certification

Το πιο αγαπητό αντικείμενο στα γυμναστήρια τα τελευταία χρόνια.

Μέσα από ολοκληρωμένο σεμινάριο με τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές θα εκπαιδευτείτε πολύπλευρα και σε βάθος στο πιο εμπορικό και σύγχρονο αντικείμενο του fitness παγκοσμίως.

Θεωριτική προσέγγιση της λειτουργικής προπόνησης και πρακτική ανάλυση όλων των παραμέτρων της.

GYM INSTRUCTORS CERTIFICATE 2017

Η σύγχρονη αγορά του fitness γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. Απόφοιτη πανεπιστημιακών σχολών δυσκολεύονται να βρουν εργασία γιατί απαιτείται συγκεκριμένη εξειδίκευση σε αντικείμενα που παρέχεται ελειπής εώς μηδενική επιμόρφωση.

Η Base Training παρουσιάζει ένα ξεχωριστό επιμορφωτικό κύκλο που απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές και κατόχους τίτλου πανεπιστημίου.

Σκοπός του σεμιναρίου να δώσει ό,τι χρειάζεται για να μπορέσουν με επιτυχία να διεκδικήσουν μία θέση στελέχους όσοι επιθυμούν να εργασθούν σε γυμναστήρια και εξειδικευμένους χώρους άσκησης.

 

GOLDEN STANDARD IN BUSINESS SEMINAR

Το επιχειρήν είναι μια βαθιά κοινωνική διαδικασία. Είναι ένα επιχείρημα και εγχείρημα ταυτόχρονα, με στόχο την καινοτομία και την αειφορία.

Εμείς στην Base Training, πιστεύουμε ότι οι οικονομικές κρίσεις θα υπάρχουν πάντοτε και ότι με τη γνώση μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να δημιουργήσουμε.

Στόχος μας είναι η παροχή ουσιαστικής εκπαίδευσης, τόσο σε θεωριτικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Yoga Workshop 17 Ιουνίου 2017

Η Yoga είναι μία
από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις στο fitness τα τελευταία χρόνια με
φανατικούς σε όλο τον κόσμο. Οι δυνατότητες καθιέρωσης. στην αγορά για
έναν επαγγελματία γυμναστή ή γυμνάστρια είναι
μεγάλες. Ακολουθεί μία σύντομη ανασκόπηση της ιστορίας για τη
δημιουργία του συστήματος. 

Sports Massage & Stretching

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την αθλητική μάλαξη και τις διατάσεις.

Aqua Fitness (LEVEL I & II)

H εκγύμναση μέσα στο νερό έχει αναδειχθεί σαν έναν από τους πλέον
αποτελεσματικούς τρόπους για αποτελέσματα στη φυσική κατάσταση.
Αρκετές έρευνες αναδεικνύουν επίσης τα πολλά ωφέλη για τις αναπτυξιακές ηλικίες και τα ψυχολογικά πλεονεκτήματα για όλους.

Kids Athletics - Movement School for kids 20-21 Μαϊου 2017

Αν πραγματικά θέλεις να προετοιμαστείς για τις ευκαιρίες του μέλλοντος η Base Training σου δείχνει το δρόμο.Σε ένα δεκάωρο σεμινάριο θεωρητικής αλλά και πρακτικής προσέγγισης θα αποδοθεί η λειτουργία προγράμματος συναισθηματικής και ψυχοκινητικής αγωγής για παιδιά 4-8 ετών. 

Sports Performance

29/04/2017

Η Base Τraining, αντιλαμβανόμενη τις απαιτήσεις των σημερινών ασκούμενων, αθλητών και γυμναστών-προπονητών, παρουσιάζει το σεμινάριο του Sports Performance-Μεγιστοποίησης Αθλητικών Επιδόσεων.

Kinesio Tape-Μέθοδος Εφαρμογής Ελαστικής Ταινίας

Kinesiotaping

Είναι μια μέθοδος θεραπευτικής περίδεσης (taping) που χρησιμοποιεί μια ειδική ελαστική ταινία η οποία είναι υποαλλεργική, αδιάβροχη, δεν περιέχει κάποια φαρμακευτική ουσία, αφαιρείται εύκολα και έχει διάρκεια 3-5 μέρες.

Οι βασικές λειτουργίες τις μεθόδου είναι:

Body Building Official Certificate 22 Απριλίου 2017

Body Building

Ίσως ο πιο γνωστός όρος στον κόσμο της γυμναστικής. Ο πλέον γνωστός προσδιορισμός για κάποιον που ξεκινάει γυμναστική με ελεύθερα βάρη.

Στη σύγχρονη εποχή έχει πολύ συχνά αναφερθεί με παρεξηγημένο τρόπο εξαιτίας της χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Foam Roller

Εφαρμόζοντας την τεχνική αυτοεφαρμοζόμενης μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης

Athletic Drills Workshop - V.I.P BOOTCAMP

Ο ασκούμενος προπονητής, έχει πλέον στη διάθεσή του μία πλειάδα από προπονητικά ερεθίσματα για να πετύχει το στόχο του.

Διδαχθείτε από τον κορυφαίο προπονητή αθλητών ποδοσφαίρου, Γιάννη Κωτσή, μια σύγχρονη προσέγγιση της αερόβιας προπόνησης μέσα από προγράμματα που εκτελούν πετυχημένα οι πιο διάσημοι αθλητές.


V.I.P BOOTCAMP

Kettlebell Basic Workshop - V.I.P BOOTCAMP

11/02/2017

Από τα αρχαιότερα "εργαλεία" δύναμης, το ελληνικό δράμι είναι πλέον από τα πιο χρήσιμα όργανα δύναμης.

Μέσα από ολοκληρωμένη παρουσίαση και ανάλυση των αγωνιστικών ασκήσεων, οι συμετέχοντες γνωρίζουν ολοκληρωμένα την τεχνική των Kettlebells.

Ο άνθρωπος που πρώτος στην Ελλάδα ανέπτυξε ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης στα δράμια, θα σας διδάξει τα μυστικά της επιτυχίας του.

Ζώντας και δουλεύοντας πλέον στη Γερμανία, ο Ευγένιος Ντογαντζής, ανήκει στην elite των Ευρωπαίων Personal Trainers με πολλούς σιάσημους παγκοσμίως ασκούμενους στο πελατολόγιο του.

 

Pilates Advanced Workshop -V.I.P BOOTCAMP

Ο καθηγητής μας Lee Morgan μαζί με τους αξιόλογους κορυφαίους Έλληνες συνεργάτες στο Pilates της Base Training, σας προσκαλούν να εξελίξετε την εμπειρία σας στη διάσημη μέθοδο.

Εκπαιδευτείτε μέσα από ένα ουσιαστικό και πλήρες ταχύρυθμο εργαστήριο στις αποτελεσματικές ασκήσεις για post natal, advanced reformer exercises και τη διαχείρηση μικρών τάξεων με semi personal χαρακτήρα.

 

V.I.P BOOTCAMP

Athletic Core & Plyometrics

Η προπονητική ακολουθεί τα αθλητικά πρότυπα για να πετύχει τις μέγιστες
προσαρμογές. Μέσα από ένα εντελώς καινούργιο εργαστήρι πάνω στα σύγχρονα
πρωτόκολλα εκγύμνασης, η Base Training θα σας δώσει τα κορυφαία
εργαλεία δουλειάς για αθλητές αλλά και απαιτητικούς ασκούμενους.

YOGA & Εγκυμοσύνη

Yoga στην εγκυμοσύνη.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πολύ ιδιαίτερη για όλες τις γυναίκες. Σκοπός της Prenatal Yoga είναι να βοηθήσει στο μέγιστο τις γυναίκες, όχι μόνο σε σωματικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο να ανταπεξέλθουν στις αλλαγές.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε τι πρέπει να αποφύγετε και ποιοί είναι οι πιο ασφαλείς τρόποι να προσαρμόσετε το μάθημά σας.

Sports Nutrition (ISSN)


Στις μέρες μας έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι στις δεξιότητες ενός γυμναστή περιλαμβάνεται και η όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση του γύρω από θέματα διατροφής. Από ένα πλάνο γύρω από τη διατροφή έως την ενημέρωση γύρω από την τεχνογνωσία των τροφών και των σκευασμάτων του εμπορίου, ο γυμναστής που κατέχει τους βασικούς κανόνες διατροφής όχι μόνο
αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα στην προσπάθεια του ασκούμενου του, αλλά
παράλληλα θεωρείται και περισσότερο ανταγωνιστικός.

Massage Therapy Certification

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Room Cycling 18 Δεκέμβρη 2016

18/12/2016

Το Room Cycling είναι ένα από τα πιο διάσημα προγράμματα στο fitness. Έχοντας ξεκινήσει σαν μέθοδος εκγύμνασης για επαγγελματίες ποδηλάτες, εξελίχθηκε ίσως στο πλέον αποτελεσματικό μάθημα μείωσης βάρους.

Η Base Training έχοντας συλλέξει πληροφορίες από τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρίες ανά τον κόσμο, σας παρουσιάζει τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καθοδήγησης τάξης Room Cycling. Τα πάντα βασισμένα στα πλέον έγκυρα προπονητικά εγχειρίδια και τις έρευνες για αύξηση αντοχής, μείωση λίπους και αερόβιας και αναερόβιας προπόνησης. 

Old School Weight Training

OLD SCHOOL WEIGHT TRAINING

Aerobic/Step Full Seminar

19/11/2016

Ένα σεμινάριο για τους λάτρεις της χορογραφίας και της αερόβιας άσκησης.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν με απλά και σύνθετα βήματα, ένα έντονο αερόβιο χορευτικό μάθημα.

Η ομάδα της Base Training και σε αυτόν το τομέα έχει τους καλύτερους του είδους.

Η "τέχνη" της ενεργής ακρόασης

"Ακρόαση υψηλού επιπέδου"


Στη διάρκεια κάθε ημέρας, παρευρισκόμαστε σε πολλές προσωπικές και επαγγελματικές συναντήσεις. Σε κάποιες από αυτές ακούμε τους συνομιλητές μας με αυξημένη προσοχή ενώ σε άλλες με μειωμένη. Παρόλα αυτά, σε σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις, η ικανότητα να ακούμε προσεκτικά μας βοηθάει να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας.

Health & Fitness Clinic

ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΝΟΣΟΣ


1η ενότητα

Exercise & Pregnancy

Άσκηση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ίσως οι πιο σημαντικές μέρες για το έμβρυο αλλά και την ισορροπημένη εγκυμοσύνη της μητέρας. Αποδεδειγμένα πλέον τα παιδιά αποκτούν αθλητική συνείδηση από το εμβρυακό στάδιο.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε τι πρέπει να αποφύγετε και ποιοι είναι οι πιο ασφαλείς και αποδοτικοί τρόποι εκγύμνασης μιας εγκύου.

Pilates Instructor

To Base Pilates Module I&ΙΙ είναι ενας κύκλος σεμιναρίου σχεδιασμένος για όσους θέλουν να γνωρίσουν το Pilates. Μέσα από το σύστημα του Pilates , θα καλλιεργήσετε τη φιλοσοφία του και θα εξασκήσετε το ασκησιολόγιό του σε basic/intermediate επίπεδο στο Mat, Reformer, Chair, Cadillac/Tower και props. Ο κύκλος είναι σχεδιασμένος να ολοκληρωθεί σε διάστημα 4 μηνών, 8 ώρες τα Σαββατοκύριακα με θεωρία και πρακτική καθώς επίσης και 2 ώρες με workouts και πρακτική εξάσκηση τις καθημερινές.

ACSM Official Workshop

Official ACSM Workshop

24-25-26 Φεβρουαρίου 2017

Ωράριο:

Παρασκευή 24/2: 14.00-21.00

Σάββατο 25/2: 9.00-18.00

Κυριακή 26/2: 9.00-15.00


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Pilates Matwork

Pilates Matwork

Functional Training

Εξειδικευμένο σεμινάριο στο Functional Training - Λειτουργική Προπόνηση.

Θεωρητική προσέγγιση της λειτουργικής προπόνησης και ταυτόχρονα με την πρακτική ανάλυση όλων των παραμέτρων της.

Τεχνικές και ασκησιολόγιο πάνω στα 3 πιο γνωστά είδη ιμάντων που χρησιμοποιούνται στο χώρο του Fitness.

 

Διάρκεια :10 ώρες

Αντικείμενα: Ιμάντες , Medicine Balls, Fitballs, Kettlebells

Sports Rehab

Έχοντας την εμπειρία από την αποκατάσταση κορυφαίων αθλητών σας παρουσιάζουμε το πιο ενδιαφέρον σεμινάριο που έχετε παρακολουθήσει στο αντικείμενο της αποκατάστασης και ενδυνάμωσης μετά από τραυματισμό.


FITATHLON

Σήμερα υπάρχουν ένα σωρό συστήματα άσκησης που υπόσχονται μεγιστοποίηση της ανθρώπινης απόδοσης και την αθλητικής επίδοσης, μέσα από ένα νέο ξεχωριστό τρόπο άσκησης. Δυστυχώς η πλειονότητα αυτών δεν στηρίζεται σε ερευνητικά δεδομένα, προπονητικές αρχές, αλλα προπάντων δεν προφυλάσσει του ασκούμενους από διάφορα ανεπιθύμητα περιστατικά.

MMA Mixed Martial Arts

MMA HIFT Seminar

Η Base Training ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της, να παρέχει υψηλού επιπέδου επιστημονική γνώση και πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή της, έχει ετοιμάσει το Sport Specific MMA training seminar, σε συνεργασία με την ομάδα του Recreation Fitness Team.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να σας εφοδιάσει με τα απαραίτητα στοιχεία (πρακτικά), ώστε να είστε σε θέση να εντάξετε στο προπονητικό σας πρόγραμμα τo High Intensity Functional Training (υψηλής έντασης λειτουργική προπόνηση) βασισμένη στην προπόνηση των ΜΜΑ.

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ

Η BASE TRAINING σου προσφέρει τα εφόδια για να απευθυνθείς σ' ένα κοινό που πραγματικά έχει ανάγκη την άσκηση σαν φάρμακο.
Τα τελευταία χρόνια, αν και το προσδόκιμο ζωής και το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου έχει αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες, έχει παρατηρηθεί μια άκρως ανησυχητική αύξηση των εκφυλιστικών ασθενειών και των χρόνιων παθήσεων με άμεσο αποτέλεσμα την πτώση τις ποιότητας ζωής.
Παθήσεις και ασθένειες όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις, η δυσλιπιδαιμία, η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης κ.α., αποτελούν τις συχνότε

Marketing-Management Επικοινωνία Αθλητική Ψυχολογία

Η καθημερινή επαγγελματική πρακτική έχει αποδείξει ότι η εξειδίκευση στην εκγύμναση, από μόνη της, δεν εγγυάται επαγγελματική επιτυχία.

Η πολυπλοκότητα και ο ανταγωνισμός ζητούν καινοτόμα εργαλεία επικοινωνίας και προώθησης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι, οι συμμετέχοντες, να αποκτήσουν γνώση στους τομείς της επικοινωνίας, του management, του marketing και της αθλητικής ψυχολογίας, ώστε να κατανοήσουν και να αυξήσουν την δυναμική τους.

Athletic Trampoline

Το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο είναι ίσως ότι πιο κοντά στη διασκέδαση αλλά και την καινοτομία.

Η εκγύμναση στο τραμπολίνο μπορεί να ενδυναμώσει και να συμβάλει στην απώλεια βάρους με αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε και να δημιουργήσετε ολόκληρες προπονήσεις βασισμένες στο τραμπολίνο ή να το χρησιμοποιήσετε ως κομμάτι άλλων.

 

Fitness Basic - Personal / Group Training

Βασικό Σεμινάριο
Η Base Training μέσα από το ολοκληρωμένο σεμινάριο της πάνω στην άσκηση,σας δείχνει το δρόμο για την επιτυχία.
Περιγράφονται όλα τα αναγκαία στοιχεία(θεωρητικά και πρακτικά) που πρέπει να κατέχει όποιος θέλει να γνωρίζει σωστά και επιστημονικά πώς να πετυχαίνει αποτελέσματα.
Σύγχρονες μελέτες και επιστη

Sponsors