Ξ

Ειδικότητες


Παιδική Παχυσαρκία/ Πρόληψη & Αντιμετώπιση 17 Μαρτίου 2018

17/03/2018

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας έχουν κοινή βάση.

Και στις δυο περιπτώσεις κεντρικός στόχος είναι η υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής, που προάγει την υγεία, όχι μόνο από το ίδιο το παιδί αλλά και από την οικογένεια του.

Athletic Performance, Wellness & Nutrition

10/03/2018

 Στις μέρες μας έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι στις δεξιότητες ενός γυμναστή κρίνεται απαραίτητη η γνώση του πάνω σε θέματα διατροφής.

Ο προπονητής που κατέχει τους βασικούς κανόνες, την τεχνογνωσία των τροφών και των σκευασμάτων του εμπορίου, όχο μόνο αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα στη προσπάθεια του ασκούμενου του, αλλά παράλληλα θεωρείται και περισσότερο ανταγωνιστικός.

Body Building Official Certificate 10 Μαρτίου 2018

10/03/2018

Body Building

Ίσως ο πιο γνωστός όρος στον κόσμο της γυμναστικής. Ο πλέον γνωστός προσδιορισμός για κάποιον που ξεκινάει γυμναστική με ελεύθερα βάρη.

Στη σύγχρονη εποχή έχει πολύ συχνά αναφερθεί με παρεξηγημένο τρόπο εξαιτίας της χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Kinesio Tape/ Foam Roller 10-11 Μαρτίου 2018

10/03/2018

Kinesiotaping/ Foam Roler

Το Kinesiotape είναι μια μέθοδος θεραπευτικής περίδεσης (taping) που χρησιμοποιεί μια ειδική ελαστική ταινία η οποία είναι υποαλλεργική, αδιάβροχη, δεν περιέχει κάποια φαρμακευτική ουσία, αφαιρείται εύκολα και έχει διάρκεια 3-5 μέρες.

Sports Performance / Sports Rehab 24-25 Φεβρουαρίου 2018

24/02/2018

Η Base Τraining, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των αθλητών και τις απαιτήσεις των προπονητών για βελτίωση επίδοσης και απόδοσης, παρουσιάζει το σεμινάριο Sports Performance.

Advanced Cross Functional 2

27/01/2018

Προχωρημένα προπονητικά συστήματα (BTS) και εξειδικευμένο ασκησιολόγιο για απαιτιτικούς ασκούμενους και αθλητές υψηλού επιπέδου.

Room Cycling 17 Δεκεμβρίου 2017

Το Room Cycling είναι ένα από τα πιο διάσημα προγράμματα στο fitness. Έχοντας ξεκινήσει σαν μέθοδος εκγύμνασης για επαγγελματίες ποδηλάτες, εξελίχθηκε ίσως στο πλέον αποτελεσματικό μάθημα μείωσης βάρους.

Sports Massage & Stretching 9 & 10 Δεκεμβρίου 2017

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την αθλητική μάλαξη και τις διατάσεις.

Front Desk Seminar 9 Δεκεμβρίου 2017

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Εισερχόμενα τηλεφωνήματα
  • Διοίκηση-οργάνωση χρόνου-προτεραιότητες
  • Διαχείρηση παραπόνων
  • Ενημέρωση- Πληροφορίες
  • Πωλήσεις
  • Χαρακτηριστικά του 5* receptionist

Cross Functional Training 2-3 Δεκέμβρη 2017

Η λειτουργική προπόνηση προσομοιάζει κινητικά μοτίβα ενός αθλητή και κινήσεις από την καθημερινότητα.

Σκοπός είναι η ενδυνάμωση και η δημιουργία ενός λειτουργικού σώματος.

Old School Weight Training

OLD SCHOOL WEIGHT TRAINING

Fitness & Gym Instructor

Η σύγχρονη αγορά του fitness γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. Απόφοιτη πανεπιστημιακών σχολών δυσκολεύονται να βρουν εργασία γιατί απαιτείται συγκεκριμένη εξειδίκευση σε αντικείμενα που παρέχεται ελλιπής εώς μηδενική επιμόρφωση.

Η Base Training παρουσιάζει ένα ξεχωριστό επιμορφωτικό κύκλο που απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές και κατόχους τίτλου πανεπιστημίου.

Kids Athletics - Movement School for kids

Αν πραγματικά θέλεις να προετοιμαστείς για τις ευκαιρίες του μέλλοντος, η Base Training σου δείχνει το δρόμο.Σε ένα δεκάωρο σεμινάριο θεωρητικής αλλά και πρακτικής προσέγγισης θα αναλυθεί ένα πρόγραμμα συναισθηματικής και ψυχοκινητικής αγωγής για παιδιά 4-8 ετών. 

Coaching Seminar for Dance Instructors

Τα χορευτικά προγράμματα χρήζουν ιδιαίτερης προπονητικής προσέγγισης διότι απευθύνονται σε άτομα πολλών διαφορετικών επιπέδων.

Η αξιοποίηση των δυναμικών στοιχείων που προσφέρει μία αίθουσα ομαδικών
ενός γυμναστηρίου είναι απαραίτητη πλέον για έναν πετυχημένο group
professional.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ CPR/AED

Η οξεία απειλή της ζωής ενός ανθρώπου πολύ συχνά, αφορά εκείνα τα πρώτα εκείνα κρίσιμα λεπτά πριν και κατά τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο. Η προσφορά άμεσης και αποτελεσματικής βοήθειας αλλάζει σηματικά τη πρόγνωση του ασθενούς.

Σημασία όμως δεν έχει μόνο η εξειδικευμένη αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων αλλά και οι άμεσες πρώτες ενέργειες από απλούς πολίτες που απλά βρίσκονται στο χώρο.

 

CF & CT Coaching Certification

Η σύγχρονη προπονητική εξελίχθηκε αναδεικνύοντας πολλούς αποτελεσματικούς τρόπους να φτάνεις στην επιτυχία, πάντα με ασφάλεια.

Στο εξειδικευμένο σεμινάριο μας θα γνωρίσετε όλα τα τελευταία δεδομένα και τις επιστημονικές έρευνες που θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε τα μαθήματα σας δίνοντας στους ασκούμενους πραγματικά απολαυστικές στιγμές προπόνησης.

Sponsors