Ξ

ACSM Official Workshop 16-17-18 Μάρτη 2018

16/03/2018

Τι είναι το ACSM;

To ACSM (Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθλητιατρικής), είναι ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας παγκοσμίως, ο οποίος ασχολείται με το fitness και την άσκηση για υγεία και αποκατάσταση, μέσα από την συνεχή έρευνα πάνω σε αυτά τα θέματα, αλλά και μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης, από το 1954. 

 (Είναι ο φορέας που εκδίδει κάθε 2 χρόνια, τις κατευθυντήριες οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθεί ένας γυμναστής, για ασφαλή και αποδοτική άσκηση του γενικού πληθυσμού, ενώ είναι αυτός που έχει αποδείξει την σημασία της άσκησης για την υγεία, την πρόληψη και αποκατάσταση χρόνιων παθήσεων, και είναι σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες της υγείας.)


Τι μου προσφέρει η πιστοποίηση του ACSM;

Ο Πιστοποιημένος ACSM Personal Trainer (CPT) είναι ένας επαγγελματίας του fitness που ασχολείται με την ανάπτυξη και εφαρμογή εξατομικευμένων προσεγγίσεων σε προγράμματα άσκησης για υγιείς πληθυσμούς και για άτομα που έχουν ιατρική έγκριση για άσκηση.

Μέχρι σήμερα, πάνω από 21.000 επαγγελματίες, προερχόμενοι από διαφορετικούς επιστημονικούς και γνωστικούς κλάδους, έχουν στα χέρια τους την πιστοποίηση CPT, και ξεχωρίζουν στην παγκόσμια αγορά εργασίας για την αποτελεσματικότητα και την αρτιότητα της δουλειάς τους. Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι η πιστοποίηση CPT, είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως, από το 1990.


Γιατί να διαλέξω την πιστοποίηση του ACSM;

Γνωρίζοντας από κοντά τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας στο εξωτερικό και θέλοντας να δώσουμε την υψηλότερη πιστοποίηση σε διεθνές επίπεδο στους απόφοιτους μας, παρουσιάζουμε τον πλέον έγκυρο και αναγνωρισμένο οργανισμό επιμόρφωσης γυμναστών στην υφήλιο. Οι πιστοποιήσεις του ACSM είναι οι πιο αναγνωρισμένες και σεβαστές στο κλάδο άσκησης για υγεία και του fitness. Θεωρούνται σαν το καλύτερο μέτρο για την επάρκεια και ικανότητα των επαγγελματιών του χώρου της αθλητιατρικής, υγείας και άσκησης. Απαιτούν το υψηλότερο επίπεδο γνώσεων και επιδεξιοτήτων και καθορίζουν τα standards για όλες τις άλλες πιστοποιήσεις. Άλλοι οργανισμοί έχουν χρησιμοποιήσει τις εξετάσεις του ACSM σαν μοντέλο, αλλά κανένας δεν έχει επιτύχει τα υψηλά standards του ACSM. Τέλος, περισσότεροι από 80.000 επαγγελματίες της υγείας, ανεξαρτήτου κλάδου (γιατροί, εργοφυσιολόγοι, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές και διαιτολόγοι), παγκοσμίως είναι πιστοποιημένοι από το American College of Sports Medicine (ACSM).


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση, κάλεσε μας στο 2109697470 ή επισκέψου την ιστοσελίδα μας www.basetraining.gr

 

Official ACSM Workshop 2018

16-17-18 Μαρτίου 2018

Ωράριο:

Παρασκευή 16/3: 14.00-21.00

Σάββατο 17/3: 9.00-18.00

Κυριακή 18/3: 9.00-15.00


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ACSM 2018

1ο ΣΚ, 31/3-1/4 

2o ΣΚ, 14-15/4

3ο ΣΚ, 28-29/4

4ο ΣΚ, 5-6/5


ΥΛΗ:

  • Introduction to the Art and Science of Personal Training
  • Introduction to Cardiorespiratory Assessment and Programming
  • Introduction to Exercise Science and Kinesiology / Human Movement
  • Body Composition Assessment and Weight Management Programming
  • Muscle Strength and Endurance Assessment and Programming
  • Flexibility and Range of Motion Assessment and Programming
  • Introduction to the ACSM Certified Personal TrainerSM Credential and Examination Requirements

 

Αντικείμενα διδασκαλίας
Έναρξη: 16/03/2018
Διάρκεια:  5 Σαββατοκύριακα
Υπεύθυνος σεμιναρίου:  Theodore Angelopoulos  Νίκος Κουρεμένος  
Εκπαιδευτές:  Theodore Angelopoulos  Νίκος Κουρεμένος  
Eιδικοί καλεσμένοι:      

Θέλω να ενημερώνομαι άμεσα για όλα τα σεμινάρια,εργαστήρια & events.

Επισυναπτόμενα Αρχεία

Sponsors