Ξ

BASE BUSINESS SEMINAR


Το επιχειρήν είναι μια βαθιά κοινωνική διαδικασία. Είναι ένα επιχείρημα και εγχείρημα ταυτόχρονα, με στόχο την καινοτομία και την αειφορία.

Εμείς στην Base Training, πιστεύουμε ότι οι οικονομικές κρίσεις θα υπάρχουν πάντοτε και ότι με τη γνώση μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να δημιουργήσουμε.

Στόχος μας είναι η παροχή ουσιαστικής εκπαίδευσης, τόσο σε θεωριτικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα μπορούν να οραματιστούν και να κάνουν πράξη όλα όσα έχουν μάθει, ώστε να αλλάξουν τον κόσμο γύρω τους. Πιστεύουμε ότι, όταν πολλοί άνθρωποι βελτιώνουν τον μικρόκοσμό τους, μπορεί να βελτιωθεί ολόκληρο το σύνολο.

Για να πετύχουμε αυτό συλλέξαμε πληροφορίες από όλες τις μεγάλες, καινοτόμες επιχειρήσεις και γυμναστήρια, μελετήσαμε τις καλύτερες πρακτικές και τις τελευταίες τάσεις της επιστημονικής βιβλιογραφίας. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε όχι μόνο τη βασική γνώση, για ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την επιχειρηματικότητά τους, αλλά και σε δεύτερο επίπεδο την εξειδίκευση με την παροχή στοχευμένης εκπαίδευσης.

Καλώς ορίσατε στην εκπαίδευση "Golden Standard in Business", ένα νέο επίπεδο μάθησης, πρακτικής και βιώματος στο επιχειρήν.

 

*ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ONLINE

Αντικείμενα διδασκαλίας
Έναρξη: 
Διάρκεια:  2 σαββατοκύριακα (16 ώρες), 10-11/6 & 17-18/6
Υπεύθυνος σεμιναρίου:    
Εκπαιδευτές:  Πάνος Μπαλατσινός  
Eιδικοί καλεσμένοι:    Θωμάς Μπάλκιζας, Μάνος Τάκας  

Θέλω να ενημερώνομαι άμεσα για όλα τα σεμινάρια,εργαστήρια & events.

Επισυναπτόμενα Αρχεία

Sponsors