Ξ

Ειδικότητες


Παιδική Παχυσαρκία/ Πρόληψη & Αντιμετώπιση 17 Μάρτη 2018

17/03/2018

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας έχουν κοινή βάση.

Και στις δυο περιπτώσεις κεντρικός στόχος είναι η υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής, που προάγει την υγεία, όχι μόνο από το ίδιο το παιδί αλλά και από την οικογένεια του.

Βασικά στοιχεία ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι οι κατάλληλες διατροφικές συνήθειες, η επαρκής φυσική δραστηριότητα και οι επαρκείς ώρες ύπνου στα παιδιά.

Στις μέρες μας όμως, είναι πολύ σύσκολο για ένα παιδί να διατηρήσει μια ισσοροπημένη διατροφή, να αθλείται και να ξεκουράζεται επαρκώς.

 

Sports Performance / Sports Rehab 10-11/2/2018 & 17-18/2/2018

10/02/2018

Η Base Τraining, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των αθλητών και τις απαιτήσεις των προπονητών για βελτίωση επίδοσης και απόδοσης, παρουσιάζει το σεμινάριο Sports Performance.

Body Building Official Certificate 27 Ιανουαρίου 2018

27/01/2018

Body Building

Ίσως ο πιο γνωστός όρος στον κόσμο της γυμναστικής. Ο πλέον γνωστός προσδιορισμός για κάποιον που ξεκινάει γυμναστική με ελεύθερα βάρη.

Στη σύγχρονη εποχή έχει πολύ συχνά αναφερθεί με παρεξηγημένο τρόπο εξαιτίας της χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Room Cycling 17 Δεκεμβρίου 2017

17/12/2017

Το Room Cycling είναι ένα από τα πιο διάσημα προγράμματα στο fitness. Έχοντας ξεκινήσει σαν μέθοδος εκγύμνασης για επαγγελματίες ποδηλάτες, εξελίχθηκε ίσως στο πλέον αποτελεσματικό μάθημα μείωσης βάρους.

Η Base Training έχοντας συλλέξει πληροφορίες από τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρίες ανά τον κόσμο, σας παρουσιάζει τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καθοδήγησης τάξης Room Cycling. Τα πάντα βασισμένα στα πλέον έγκυρα προπονητικά εγχειρίδια και τις έρευνες για αύξηση αντοχής, μείωση λίπους και αερόβιας και αναερόβιας προπόνησης.

Αριθμός Θέσεων: 10

Kinesio Tape-Μέθοδος Εφαρμογής Ελαστικής Ταινίας 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017

16/12/2017

Kinesiotaping

Είναι μια μέθοδος θεραπευτικής περίδεσης (taping) που χρησιμοποιεί μια ειδική ελαστική ταινία η οποία είναι υποαλλεργική, αδιάβροχη, δεν περιέχει κάποια φαρμακευτική ουσία, αφαιρείται εύκολα και έχει διάρκεια 3-5 μέρες.

Οι βασικές λειτουργίες τις μεθόδου είναι:

Front Desk Seminar 9 Δεκεμβρίου 2017

09/12/2017

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Εισερχόμενα τηλεφωνήματα
  • Διοίκηση-οργάνωση χρόνου-προτεραιότητες
  • Διαχείρηση παραπόνων
  • Ενημέρωση- Πληροφορίες
  • Πωλήσεις
  • Χαρακτηριστικά του 5* receptionist

Sports Massage & Stretching 9 & 10 Δεκεμβρίου 2017

09/12/2017

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την αθλητική μάλαξη και τις διατάσεις.

CF & CT Coaching Certification

02/12/2017

Η σύγχρονη προπονητική εξελίχθηκε αναδεικνύοντας πολλούς αποτελεσματικούς τρόπους να φτάνεις στην επιτυχία, πάντα με ασφάλεια.

Στο εξειδικευμένο σεμινάριο μας θα γνωρίσετε όλα τα τελευταία δεδομένα και τις επιστημονικές έρευνες που θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε τα μαθήματα σας δίνοντας στους ασκούμενους πραγματικά απολαυστικές στιγμές προπόνησης.

Fitness & Gym Instructor 2 Δεκεμβρίου 2017

02/12/2017

Η σύγχρονη αγορά του fitness γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. Απόφοιτη πανεπιστημιακών σχολών δυσκολεύονται να βρουν εργασία γιατί απαιτείται συγκεκριμένη εξειδίκευση σε αντικείμενα που παρέχεται ελλιπής εώς μηδενική επιμόρφωση.

Η Base Training παρουσιάζει ένα ξεχωριστό επιμορφωτικό κύκλο που απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές και κατόχους τίτλου πανεπιστημίου.

Coaching Seminar for Dance Instructors

02/12/2017

Τα χορευτικά προγράμματα χρήζουν ιδιαίτερης προπονητικής προσέγγισης διότι απευθύνονται σε άτομα πολλών διαφορετικών επιπέδων.

Η αξιοποίηση των δυναμικών στοιχείων που προσφέρει μία αίθουσα ομαδικών
ενός γυμναστηρίου είναι απαραίτητη πλέον για έναν πετυχημένο group
professional.

Cross Functional Training 2-3 Δεκέμβρη 2017

02/12/2017

Η λειτουργική προπόνηση προσομοιάζει κινητικά μοτίβα ενός αθλητή και κινήσεις από την καθημερινότητα.

Σκοπός είναι η ενδυνάμωση και η δημιουργία ενός λειτουργικού σώματος.

Kids Athletics - Movement School for kids 25 & 26 Νοεμβρίου 2017

25/11/2017

Αν πραγματικά θέλεις να προετοιμαστείς για τις ευκαιρίες του μέλλοντος, η Base Training σου δείχνει το δρόμο.Σε ένα δεκάωρο σεμινάριο θεωρητικής αλλά και πρακτικής προσέγγισης θα αναλυθεί ένα πρόγραμμα συναισθηματικής και ψυχοκινητικής αγωγής για παιδιά 4-8 ετών. 

Old School Weight Training

OLD SCHOOL WEIGHT TRAINING

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ CPR/AED

Η οξεία απειλή της ζωής ενός ανθρώπου πολύ συχνά, αφορά εκείνα τα πρώτα εκείνα κρίσιμα λεπτά πριν και κατά τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο. Η προσφορά άμεσης και αποτελεσματικής βοήθειας αλλάζει σηματικά τη πρόγνωση του ασθενούς.

Σημασία όμως δεν έχει μόνο η εξειδικευμένη αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων αλλά και οι άμεσες πρώτες ενέργειες από απλούς πολίτες που απλά βρίσκονται στο χώρο.

 

BASE GYM ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Το Base Training Gym είναι ένα boutique gym αφοσιωμένο στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.
Βασικός μας στόχος είναι να περάσουμε στα μέλη μας την νοοτροπία της σωστής γυμναστικής, της άσκησης για υγεία και λειτουργικότητα αλλά σε όσους επιθυμούν να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τα όρια τους.
Ο χώρος μας ευνοεί την προσωπική επαφή και την άμεση σχέση με τα μέλη μας για αυτό μαι μπορούμε να χαρακτηριστούμε Persona-gym.
Οι τιμές μας δίνουν το στίγμα της προσπάθειας μας να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να γυμναστούν μαζί μας.

Sports Nutrition (ISSN) Μάρτης 2018

 Στις μέρες μας έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι στις δεξιότητες ενός γυμναστή κρίνεται απαραίτητη η γνώση του πάνω σε θέματα διατροφής.

Ο προπονητής που κατέχει τους βασικούς κανόνες, την τεχνογνωσία των τροφών και των σκευασμάτων του εμπορίου, όχο μόνο αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα στη προσπάθεια του ασκούμενου του, αλλά παράλληλα θεωρείται και περισσότερο ανταγωνιστικός.

Sponsors