Ξ

Τι λένε για εμάς

ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΝΟΣ

"Η επιτομή της ομαδικής δουλειάς. Το κέρδος... πολλοί φίλοι και συνεργάτες.  Ο δρόμος για να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου δουλεύοντας στο εξωτερικό".

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΚΟΡΕΛΛΟΣ

"Υψηλής ποιότητας εκπαίδευση με καθηγητές- πραγματικούς γνώστες του αντικειμένου. Η συνέπεια σου και η μελέτη σου, σου επιτρέπει μετά το τέλος των σεμιναρίων να βγεις στην αγορά εργασίας χωρίς ενδοιασμούς για τις γνώσεις σου".

 

ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ

"Εξαιρετικά μαθήματα βασισμένα στα επιστημονικά δεδομένα της φυσικής δραστηριότητας, από αναγνωρισμένους καθηγητές και προπονητές. Πέρασα τέλεια!!!".

 

ΗΡΩ ΧΑΛΚΙΔΗ

"Η Base Training μου έδειξε το δρόμο ώστε να δώσω κίνητρο σε ανθρώπους, να κάνω θετικές ριζικές αλλαγές, δείχνοντας τους τα εργαλεία για να ευδικιμήσουν σωματικά, πνευματικά και διανοητικά. It all starts with a breath and a real smile!"

 

ΤΑΝΙΑ ΦΩΚΑ

"Πολύ καλοί καθηγητές με μεταδοτικότητα και ενδιαφέρον για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Ένα πρόγραμμα σπουδών με καλές βάσεις".

 

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

"Το καλύτερο ξεκίνημα στο χώρο του fitness. Μου έδωσε τα απαραίτητα εφόδια για να είμαι ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και εξωτερικό".

Επισυναπτόμενα Αρχεία

Sponsors